Är du vår nya Applikationspaketerare?

Till Why söker vi nu engagerade Applikationspaketerare till vår paketeringsverksamhet, då vi växer så det knakar! Jobbet innebär att arbeta med att applikationer paketeras för distribution till våra kunder. Välkommen med din ansökan!

På Why blir du inte en medarbetare, du blir en Whyare!

För oss på Why ser vi inte varandra som medarbetare, vi ser oss som Whyare. Personer som delar sunda värderingar, som bryr sig om människor, som tycker om att hjälpa andra, som vill vara delaktig i en positiv utveckling av organisationer och samhället i sin helhet. Har du också dessa värderingar? Kanon, då har jag lite mer spännande information om Why, tjänsten som är aktuell och hur vi på Why jobbar för att göra skillnad, på riktigt.

På Why ser vi inte kunder som uppdrag eller kundcase, vi ser det som ett samarbete. Genom att utveckla de verksamheter vi samarbetar med ser vi till att hjälpa människor så att de kan fokusera på deras kärnverksamhet. Why är ett företag som är lokaliserat i Sundsvall, vi är idag 18 anställda och vi växer så det knakar! Vi samarbetar med organisationer inom både den privata och offentliga sektorn, vi ser att allt fler organisationer får upp ögonen för vad IT innebär för deras verksamheter och vilka möjligheter som finns. Det tycker vi är superkul! Vi ser även att det är mycket som kommer hända i framtiden och möjligheterna för utveckling är oändlig, även för alla whyare.

Som whyare är det viktigt att man sysslar med något som man tycker är roligt, därför erbjuder vi dig en utvecklingsplan på två år för att nå dina mål. Vad vill du bli bättre på? Vill du testa på något nytt? Till exempel applikationsdrifttekniker, teknisk projektledare eller specialist inom infrastruktur? oavsett vad du väljer så finns vi här och stöttar dig hela vägen.

Vad du kommer syssla med

Till Why söker vi nu engagerade applikationspaketerare till vår paketeringsverksamhet, där vi på grund av en ökande efterfrågan från våra kunder behöver växa. Jobbet innebär att arbeta med att applikationer paketeras för distribution till våra kunder. Som applikationspaketerare ingår du i teamet infrastruktur.

Du kommer i huvudsak att arbeta med:

  • Applikationsutredningar och paketeringsförberedelse
  • Applikationspaketering
  • Kundkontakter
  • Testning

På Why ser vi applikationspaketering även som en bra och viktig grund för fortsatt karriär inom området IT-infrastruktur då det ger en bred förståelse av olika kundmiljöer och dess infrastruktur. Krav för tjänsten är att Du har relevant utbildning och erfarenhet av applikationspaketering.

Vad du får som Whyare

Du får jobba i ett härligt gäng med bra värdegrunder.

- På Why ser vi till individen och har ett stort fokus på att det ska vara roligt att arbeta, efter en dag på jobbet så ska du känna att din insats bidrar. Men du ska även känna att du har energi kvar till att göra saker utanför arbetet!

Möjlighet för utveckling

- Att vara på Why ska vara spännande och utmanande, vi arbetar därför med att alla våra Whyare ska få möjligheten att testa på nya saker och fortsätta sin personliga utveckling!

Vad sysslar du med om 2 år?

- Vad vill du bli bättre på? Vill du testa på något nytt? På Why är det viktigt att man har roligt, därför får du en 2-årig utvecklingsplan för att nå dina mål. Till exempel applikationsdrifttekniker, teknisk projektledare, specialist inom infrastruktur, valet är ditt. För tycker man att det är roligt på jobbet så ger det upphov till att fantastiska saker händer!

Privat sjukvårdsförsäkring

- På Why är vi måna om att våra whyare ska må bra, om olyckan är framme så ska de få tillgång till hjälp som gör att man kan återhämta sig och må bra igen. Därför erbjuder vi privat sjukvårdsförsäkring för alla våra anställda genom Nordea. Det innebär att du får rådgivning, behandling och operation i privat regi utan långa väntetider. Du får hjälp när du behöver den och utan att behöva vara borta från arbetet längre än nödvändigt. Det tycker vi är kanon!

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-09-11

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt till info@why.se.
Vi ser fram emot att läsa den!
Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta André Sevä Nordvold.

André Sevä Nordvold, Affärskonsult
Telefon: 060 – 14 65 12
E-post: andre.seva.nordvold@why.se