Hem
/
Team
/
Paketerare IT-infrastruktur

Paketerare IT-infrastruktur

För oss på Why ser vi inte varandra som medarbetare, vi ser oss som Whyare. Personer som delar sunda värderingar, som bryr sig om människor, som tycker om att hjälpa till, som vill vara delaktiga i en positiv utveckling av organisationer och samhället i sin helhet. Har du också dessa värderingar? Bra, då har vi lite mer spännande information om vad vi vill åstadkomma framöver och vad du skulle kunna bidra med för att göra skillnad, på riktigt. 

Paketerare IT-infrastruktur

Till Why söker vi nu engagerade applikationspaketerare till vår paketeringsverksamhet, där vi på grund av en ökande efterfrågan från våra kunder behöver växa. Som applikationspaketerare ingår du i teamet infrastruktur och kommer i huvudsak att arbeta med:

·      Certifiering och applikationsutredningar

·      Paketering, test och distribution av applikationspaket

På Why ser vi applikationspaketering som en bra grund för fortsatt utveckling av dig som medarbetare. Det ger en bred förståelse för infrastruktur då du kommer i kontakt med många olika komponenter.

Vad du får som Whyare

 ·       Du får jobba i ett härligt gäng med bra värdegrunder.
- På Why ser vi till individen och har ett stort fokus på att det ska vara roligt att arbeta. Efter en dag på jobbet så ska du känna att din insats bidrar.

·       Möjlighet för utveckling
- Att vara på Why ska vara spännande och utmanande. Vi arbetar därför med att alla våra Whyare ska få möjligheten att testa på nya saker och fortsätta sin personliga utveckling. Tycker man det är roligt på jobbet ger det upphov till att fantastiska saker händer!

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in personligt brev och CV så snart som möjligt.

Ansök senast:
30/6/2021
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att maila eller ringa kontaktpersonen.
Erik Sonesson
,
VD
Telefon:
Skicka ansökan
Följ oss på LinkedIn för nyheter om vad vi håller på med just nu och när nya tjänster dyker upp!

Undrar du fortfarande vilka vi på Why är? Vilka personer som jobbar här?
Läs mer om storyn bakom Why, våra värderingar och varför vi gör det vi gör.
Eller ta del av våra Whyares berättelser och varför de valde att börja på Why.

Låt din organisation växa.
Idag är dagen då du slutar oroa dig för IT-problem
Ta nästa kliv