Hem
/
Team
/
Konsult inom Verksamhets- och kundnytta

Konsult inom Verksamhets- och kundnytta

På Why blir du inte en medarbetare – du blir en Whyare

För oss på Why ser vi inte varandra som medarbetare, vi ser oss som Whyare. Personer som delar sunda värderingar, som bryr sig om människor, som tycker om att hjälpa till och som vill vara delaktig i en positiv utveckling av organisationer och samhället i sin helhet. Har du också dessa värderingar? Så bra, då är vi intresserade av att höra mer om dig och berättar gärna vidare om oss och hur vi arbetar för att leverera värde hos våra uppdragsgivare.

Om rollen

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konsult och som kan leda eller delta i uppdrag där man lyssnar in och analyserar kundens behov, tar fram underlag till beslut eller förslag till lösningar som ni sen tar vidare i samarbete med andra roller/aktörer. Vid sidan av konsultrollen ser vi också att du är med och utvecklar vårt nystartade affärsområde Verksamhets- och kundnytta. Det övergripande syftet med affärsområdet är att hjälpa verksamheter att konkretisera vad som behöver förändras och hur det ska genomföras för att den önskade verksamhets- och kundnyttan ska kunna realiseras.

Du kommer arbeta i en rådgivande roll där förmågan att arbeta både strategiskt och operativt är viktig. Uppdragen varierar i karaktär – från verksamhetsanalys och utveckling till genomförande av komplexa förändringsprojekt och transformationer. Du kommer både att driva egna uppdrag/projekt samt jobba i team med kunden eller andrakollegor.

Om dig

Du är kommunikativ, affärsmässig och vill ständigt utveckla dig i ditt arbete. Du arbetar strukturerat och har erfarenhet av att driva och utföra uppdrag i samarbete medchefer och andra ledare mot uppsatta mål. Du inger förtroende och har en god förmåga att lyssna samtidigt som du inte är rädd att reda ut eventuella frågetecken som uppstår längs vägen.  

Vidare har du:

-         Minst fem års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och/eller processutveckling, gärna utifrån ett behovsorienterat synsätt

-         Kunskap om IT-utveckling och digitalisering

-         Erfarenhet av processledning/workshopledning

-         Förståelse för och kunskap om vikten av att involvera människor i förändringsprocesser

-         Lätt för att uttrycka dig i både muntlig och skriftlig form så att du kan tillgodoseolika mottagare och de kanaler som kunden väljer

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att implementera nya arbetssätt och processer, samt att arbetaenligt innovativa metoder och utifrån agila principer och arbetssätt. I grunden har du relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens genomarbetslivserfarenhet med mera.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtal och har goda anställningsvillkor och förmåner. På Why möts du aven platt och öppen organisation som ser till individens behov. Som Whyare får du möjlighet att prova på nya saker och fortsätta din personliga utveckling. Vitror på att om vi har roligt på jobbet så bidrar det till att fantastiska saker händer!

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in personligt brev och CV så snart som möjligt.

Ansök senast:
31/8/2021
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att maila eller ringa kontaktpersonen.
Ann-Charlotte Gustafsson
,
Affärsområdeschef och konsult
Telefon:
Skicka ansökan
Följ oss på LinkedIn för nyheter om vad vi håller på med just nu och när nya tjänster dyker upp!

Undrar du fortfarande vilka vi på Why är? Vilka personer som jobbar här?
Läs mer om storyn bakom Why, våra värderingar och varför vi gör det vi gör.
Eller ta del av våra Whyares berättelser och varför de valde att börja på Why.

Låt din organisation växa.
Idag är dagen då du slutar oroa dig för IT-problem
Ta nästa kliv