Hem
/
Nyheter & Blogg
/
Why rör sig numera fram som en gasell!

Why rör sig numera fram som en gasell!

2019-10-15

Stoppa pressarna! Vi har nu blivit informerade om att Why blivit en av de företagen som med stolthet kan kalla sig Gasellföretag 2019. Förutom detta är vi även nominerade till bästa gasellföretag i Västernorrland!

Vi har gjort en otrolig resa de senaste åren, viktigt att påpeka är att förtjänsten helt ligger på våra whyare. Utan deras driv och engagemang hade det här inte varit möjligt. Att vara lönsam och att ha en stabil utveckling som företag är såklart otroligt viktigt och roligt. Men vårt mål har alltid varit att Why ska vara en plats där man når framgång genom balans i livet, att tillsammans skapa något som leder till framgång. Att vi under dessa år lyckats bevara vilka vi är, vad vi står för. Att vi sedan ett år tillbaka gått ifrån att vara tio whyare till att numera vara 18 och samtidigt mer än dubblat vår omsättning de senaste fyra åren… Det gör oss självklart stolta!

-Peter Widmark, Delägare & Konsult

Kort fakta om DI Gasell

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Dagens industri utser de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. De har gjort det sedan år 2000 och i år är det 20-årsjubileum.

Jag vill passa på att tacka alla whyare för att ni är just det, whyare. Jag vill även tacka alla våra samarbetspartners och kunder för att ni hänger med oss på denna fantastiska resa och att vi fortsättningsvis har ert förtroende. Även ett stort tack till Dagens Industri för att ni uppmärksammar vårt arbete och att vi blivit nominerad till bästa gasellföretag i Västernorrland.

-Erik Sonesson, VD

För mer information, vänligen kontakta;

Ludvig Sjöstedt, Marknadskoordinator
076- 138 72 13
Skicka ett mail

Om Why

På Why ser vi inte kunder som uppdrag eller kundcase, vi ser det som ett samarbete. Det är ett sätt att hjälpa människor, genom att utveckla de verksamheter vi samarbetar med ser vi till att de kan fokusera på deras kärnverksamhet. Why är ett företag som är lokaliserat i Sundsvall, vi är idag 18 anställda och vi växer så det knakar! Vi samarbetar med organisationer inom både den privata och offentliga sektorn, vi ser att allt fler organisationer får upp ögonen för vad IT innebär för deras verksamhet och vilka möjligheter som finns. Det tycker vi är super roligt! Vi ser även att det är mycket som kommer hända i framtiden och möjligheterna för utveckling är oändlig, även för alla whyare.

Låt din organisation växa.
Idag är dagen då du slutar oroa dig för IT-problem
Ta nästa kliv