Hem
/
Team

På Why blir du inte en medarbetare,
du blir en Whyare!

För oss på Why ser vi inte varandra som medarbetare, vi ser oss som Whyare. Personer som delar sunda värderingar, som bryr sig om människor, som tycker om att hjälpa andra, som vill vara delaktig i en positiv utveckling av organisationer och samhället i sin helhet. Har du också dessa värderingar? Kanon, då har jag lite mer spännande information om våra Whyare och varför de gör skillnad, på riktigt.

Vad vår största tillgång är?

Våra Whyare

Be different, be Why

Alla på Why är olika, vi har olika dagsrutiner, kunskapsområden, arbetsuppgifter och intressen. Men det vi har gemensamt är ett driv, en vilja att bidra till en förbättring, att göra saker tillsammans för att nå framgång. När man arbetar på Why så ska man få energin och stödet som behövs för att genomföra saker, när man lämnar kontoret för dagen ska man känna att man kan släppa sina arbetsuppgifter och åtaganden. Det värdesätter i alla fall vi på Why, därför är våra värdeord: energi, framgång, uppleva, delaktighet och balans.

Något som är viktigt att komma ihåg är också att ingen är perfekt som person eller proffs på allt. Det är därför okej att säga att du inte vet, fråga efter mer information eller be om hjälp, göra misstag, ha dåliga dagar, säga att du inte förstår, inte läser mailen på kvällar och helger. Det här kommer låta riktigt klyschigt… men vi är inte mer än människor och människor begår misstag. Det viktigaste är hur vi lär oss av våra erfarenheter och fortsätter att växa som individ, vilket på ett så finurligt sätt leder oss till det sista värdeordet: utveckling.

Låt din organisation växa.
Idag är dagen då du slutar oroa dig för IT-problem
Ta nästa kliv